Alle innlegg

Det kåres en "årets fotograf" basert på plasseringene av fotografens deltagelse i "månedens bilde" . Hver måned leverer medlemmene inn to bilder på ett gitt tema. Temaene blir bestemt av vårt konkurranse utvalg. Disse administrerer også oppgaven med å telle opp stemmer og annonsere vinnerne. De åtte beste plasseringene får så poeng som tas med inn...

Lillesand Fotoklubb arrangerer en konkurranse i året som blir juryert av en annen fotoklubb. I år var det Tønsberg Kameraklubb som tok på seg oppgaven og vi premierte vinnerne på medlemsmøte i desember.

Her er resultatet for månedens bilde konkurransen for desember 2023. Det ble levert inn bilder på temaet "still life/stilleben".

På medlemsmøte 11. oktober satte vi i gang med studio fotografering i lokalene til Frk. Hangeland. Vi hadde tatt med gjenstander de fremmøtte kunne bruke i sine installasjoner, i tillegg til det vi fant i omgivelsene. Det ble brukt naturlig lys, blitz og "fast-lys".

Her er resultatet fra månedens bilde konkurransen for oktober 2023. Det ble levert inn bilder til temaet "sørlandsommer".

Lillesand Fotoklubb inviterte til fototreff i skogen ved Flørenes 24. september. Vi vandret i høstfargene og fotograferte i noen timer. Her er en stemningsrapport fra dagen.

Fotosprint

30.09.2023

Mandag 25. september satte vi i gang, for oss, en ny aktivitet i klubben vår. Medlemmene våre hadde lest og hørt om, og noen hadde deltatt i; "fotosprint" eller "fotomaraton" tidligere og nå var det vår tur til å prøve denne konkurranseformen. Konseptet dreier seg om å ta bilder til et eller flere temaer og levere dem innen et gitt tidspunkt. ...

Her er resultatet for månedens bilde konkurransen med bilder levert inn på tema "trio".
Vi gratulerer vinnerne.

Her er resultatet for månedens bilde konkurranse for januar 2024. Bildene ble levert inn på tema "nærhet".

Her er resultatet fra månedens bilde konkurransen for november 2023. Det ble levert inn bilder på temaet "Begynner på T". Fotografene kan dermed bestemme tema selv så lenge det begynner med bokstaven T.

Vi vil gjerne gratulere Ingrid Sofie Mathisen (8 år) som vinner av sitt favoritt bilde i forbindelse med fotokonkurransen "bøker". Ut fra alle stemmesedlene som ble levert inn på Lillesand Folkebibliotek trakk vi altså hennes stemmeseddel. Hun stemte på et bilde fotografert av Anette Tyler og som i konkurranse fikk 3. plass.

Vi hadde sommeravslutning ute i det fri på fototur til Hamresanden ved Kristiansand.

Fotoklubben tok turen til Nes Verk i Froland 22. mai 2022. Etter en god runde rundt i "Den romantiske hage" bestemte vi oss for å besøke Froland Verk. Her er litt bilder fra begge stedene.

Fotoklubben var tilbake til Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter utenfor Vågsbygd i Kristiansand, siden vårt første møte i slutten av oktober i 2021. Det var akkurat samme lysforhold og vær som den gang og en skulle tro tiden hadde stått stille. Det kunne dog motbevises på området av forandringer som var gjort på det halve året. Her er noen av...

Våre samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere