Program


1. februar - Velkommen til årsmøte. Det vil også bli tid til medlemsmøte med informasjon om klubbens aktiviteter. Til slutt blir det servert lasange med salat og foccacia. Det er nok mulig vi tar gjennomgang av månedens bilde "bakside". Husk å avgi din stemme.

1. mars - Vi skal forberede oss til Fotodag 29. april og da trenger vi noen som kan ta ansvar for et av disse temaene: Analog fotografering, Redigering, Portrett, Print og Fotografering. Kom på møte og vær med å forme hvordan denne dagen kan bli. 

19. mars - Innleveringsfrist for fotokonkurransen "Bøker". 

26. mars - Vi reiser denne søndagen til Gimle gård og bruker noen timer der. Sosialt arrangement.

OBS. 13. april - Vennesla Film og naturfotoklubb har invitert oss med på deres medlemskveld i kjelleren på kulturhuset i Vennesla. Foredragsholder er Frank Otto Pedersen som også har besøkt oss for en del år siden. Det kan anbefales og vi håper at mange blir med. Sjekk ut hans instagram: https://www.instagram.com/ottofrank/ Vi har også fått mulighet til å levere inn bilder til deres arrangement "kveldens bilde" med tema "fritt motiv". Send inn 1-2 bilder til kv21@vfn.no innen 12. april kl. 22.00. 

Husk vår egen månedens bilde med tema "begynner på S" med innleveringsfrist 2. april.

29. april - Fotodag i lokalene til Lillesand Folkebibliotek. Vi setter opp stands rundt om i lokalet og publikum kan vandre rundt. Minst to medlemmer ved hvert bord. Publikum får mulighet til å prøve utstyr og kan også få med print hjem. Det blir også mulighet for å få tatt sitt portrettfoto. Det vil bli annonsering av vinnerne av fotokonkurransen og premieutdeling. 

3. mai - Vanlig medlemsmøte hvor vi ser litt på hva vi gjorde på Fotodagen og følger opp aktiviteter i klubben. Planlegge fremover. 

7. juni - Vi reiser ut til Ågerøya med båt. Detaljer kommer. Hunsfos Fotoforening er invitert og vi bruker kvelden til fotografering og sommeravslutning. 


Regler og oversikt over månedens bilde:

Våre samarbeidspartnere