Årets fotograf

Det kåres en "årets fotograf" basert på plasseringene av fotografens deltagelse i "månedens bilde" . Hver måned leverer medlemmene inn to bilder på ett gitt tema. Temaene blir bestemt av vårt konkurranse utvalg. Disse administrerer også oppgaven med å telle opp stemmer og annonsere vinnerne. De åtte beste plasseringene får så poeng som tas med inn i et årsresultat. Den fotografen som da har høyest poengsum ved årets slutt blir kåret til "årets fotograf". Vinneren får gavekort fra Japan Photo og heder og ære.

Lykke til.

Årets fotograf 2021

Det ble på årsmøte 2. februar 2022 annonsert hvem som hadde fått flest poeng i løpet av 2021 og dermed kunne smykke seg med tittelen Årets fotograf.

Hege Ødegård ble kåret for tredje år på rad, selv om hun måtte dele tittelen med Fredrik Wasland i 2020.
Atle H. Stray nådde nesten opp.

Her er noen av bidragene fra Hege Ødegård i 2021

Trykk på bilde for stort format

Tema for "månedens bilde" i bildeteksten

Årets fotograf 2020

På årsmøtet for foreningen ble det annonsert hvem som hadde fått flest poeng i 2020. De tre øverste plasseringene lå veldig tett og Atle H. Stray tok tredjeplass.

Det ble delt førsteplass mellom Fredrik Wasland og Hege Ødegård.

Her er noen av bidragene til Fredrik Wasland i 2020

Trykk på bildene for store format.

Her er noen av bidragene til Hege Ødegård i 2020

Tema for "månedens bilde" i bildeteksten